Home
Stem
Doe mee
Nieuws
Contact
Planning
Partners

Nieuws

De verkiezing gaat weer van start!

Binnenkort gaat de stemperiode van de ‘Foodservice Award 2021’ weer van start. In elf categorieën gaan we op zoek naar het Beste Foodservice bedrijf van Nederland. Wie het beste Foodservice Bedrijf is? Dat bepaald de consument!
Helaas heeft de corona crisis de sector hard geraakt. Door de beoordelingscriteria aan te laten sluiten op de huidige situatie, is de verkiezing relevanter dan ooit. Vanaf 24 september kan er gestemd worden.

Brownies&DownieS mocht afgelopen editie de overall titel in ontvangst nemen tijdens Horecava 2020. Helaas was er maar korte tijd om te genieten van het succes. De bezoekersaantallen in de horeca daalden namelijk hard. Gelukkig kunnen de meeste van onze favoriete horeca spots inmiddels weer open. Om die reden is deze verkiezing er nu ook om de horeca te ondersteunen. Dit doen we onder andere door gratis inzicht over de prestaties na deelname. Daarnaast zijn er specifieke aspecten in het nieuwe normaal die extra aandacht vereisen zoals ‘hygiëne’, ‘klantvriendelijkheid’ en ‘sfeer’. Consumenten kunnen bij het uitbrengen van hun stem hier een oordeel over geven. Foodservice bedrijven leren vervolgens van deze beoordelingen en van die van hun concurrenten.